• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свято першокласників «Давайте познайомимось»

Свято першокласників «Давайте познайомимось»

2020-09-10

Школа – це дивовижний світ. Є в ньому місце і для напруженої праці, і для розваг та відпочинку. За традицією в другий тиждень вересня у рамках адаптації першокласників до умов навчання в Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ім. Т. Г. Шевченка, відбулася зустріч випускників з першокласниками.

Важливо, щоб початок нового навчального року налаштував дітей на навчання, дав їм достатню мотивацію та наштовхнув на роздуми, адже саме в цей період малюки засвоюють поведінкові орієнтири та навички співпраці з однолітками і дорослими. Щоб зробити входження дітей у нову шкільну спільноту легким, цікавим та яскравим, старшокласники провели його у шкільному парку в формі гри-квесту «Давайте, познайомимось».

Для загального піднесення настрою, випускники підготували для малечі танцювальний флешмоб, які з радістю долучилися до нього.

/Files/images/2020_-_2021/IMG-8d40100787272d744e01ba81323d0bb1-V.jpg

/Files/images/2020_-_2021/IMG-a67dbf42c8859be4edc5cdde3dce0c84-V.jpg

Під час гри першокласники успішно долали шість локацій: острів «Спритні та веселі», острів «Юні дослідники», острів «Аплікація», острів «Казковий», острів «Відгадай професію», острів «Заспіваємо разом».

Граючи, маленькі школярі засвоїли нові для них правила шкільного життя, навчання та співпраці. Ігрова форма заходу дозволила згуртувати дитячий колектив, дотримуватися правил колективної гри, шукати вихід з проблемних ситуацій. День маленьких школярів наповнився приємними емоціями, які допоможуть їм завжди рухатися вперед. А кожен з нас, дивлячись на радісні обличчя діток, став сьогодні ще добрішим…

Кiлькiсть переглядiв: 347

Коментарi