• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у інтерактивному онлайн-уроці "Твоя суперпрофесія "

Участь у інтерактивному онлайн-уроці "Твоя суперпрофесія "

2021-12-17

17 грудня 2021 р. учні 9 – х класів взяли участь у інтерактивному онлайн-уроці "Твоя суперпрофесія "

Основна його мета-ознайомити школярів із методами , підходами та інструментами, які допоможуть їм правильно підійти до вибору майбутньої професії. Урок проходив у рамках традиційної акції "Рінат Ахметов - дітям"

Відомі представники різних професій, запрошені зіркові гості та експерти своїм прикладом показали, що досягти поставленої мети – реально. Діти також дізналися про спеціальні методи й тести, які допоможуть їм визначити свої сильні та слабкі сторони.

Крім того, під час уроку відбулася презентація професій 2-го сезону освітнього серіалу «Твоя суперпрофесія». Серіал знято у рамках проєкту «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила». Це серія мотиваційних зустрічей відомих та успішних людей із вихованцями інтернатів. Мета проєкту – допомогти хлопцям і дівчатам, які опинилися без батьківського піклування, розкрити, розвинути та примножити свої вміння і таланти.

Цього року перелік професій доповнять: сторітелер, ведучий/інтерв'юєр, фото/відео монтажер. По суті, серіал – це новий дистанційний формат проєкту, який насамперед орієнтований на підлітків, яким у цьому житті необхідно докласти багато зусиль для реалізації у професійній сфері.

В онлайн-уроці також взяли участь випускники проєкту «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила». Вони не лише поділилися особистим досвідом у виборі професії, а й надихнули учасників на власні звершення.

Акція «Рінат Ахметов – Дітям» – особиста ініціатива Ріната Ахметова. Цій традиції вже понад 20 років. За роки існування Акції її формат змінювався, але мета й філософія залишалися незмінними – дарувати тепло та турботу дітям

/Files/images/sotsalniy_pedagog/IMG_2433.jpg

/Files/images/sotsalniy_pedagog/IMG_2427.jpg

/Files/images/sotsalniy_pedagog/IMG_2428.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 71

Коментарi