• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся тиждень з математики і фізики

Відбувся тиждень з математики і фізики

2014-12-13

З метою розвитку інтересу учнів до предметів (математики,фізики) логічного мислення та самостійності, встановлення між-предметних зв’язків , поглиблення знань учнів з математики і фізики, виховання згуртованості, поваги до товаришів, до їхньої думки був проведений предметний тиждень з математики і фізики з 08.12 по 13.12.2014 р. Заздалегідь був складений план проведення тижня. Тиждень відкрився організованим конкурсом стіннівок з даних предметів.

Учні 5-11 класів вивісили яскраві змістовні стінні газети, плакати з висловлюваннями про математику, фізику, як науки, склали кросворди, ребуси. Щоденні заходи мали розвивальний, виховний та пізнавальний характер. Різноманітність заходів мала великий вплив на учнів, розвивала інтереси до вивчення та стимулювання творчої праці вчителів та учнів.

Всі вчителі брали активну участь у проведенні заходів тижня математики і фізики. На високому науково-методичному рівні були проведені математичні вікторини:

1.5-ті класи «Брейн-ринг». Овчиннікова Л.А.
2.6-ті класи «Найрозумніший» Дудинськи С.О.
3.7-і інтелектуальнагра «Чи потрібна геометрія?» Пилипчук О.В.
4.8 класи «Математичний калейдоскоп»Овчиннікова Л.А.
5. 9-ті класи «Брейн-ринг» з фізики Русин М.Я.
Учні прийняли активну участь у підготовленні та проведенні заходів тижня, переможці були нагороджені призами та грамотами. Під час проведення заходів була про систематизована робота вчителів математики,фізики.

/Files/images/uroki/IMG_6955.jpg

/Files/images/uroki/IMG_6957.jpg

/Files/images/uroki/IMG_6970.jpg

/Files/images/uroki/IMG_6974.jpg

/Files/images/uroki/IMG_7025.jpg

/Files/images/uroki/IMG_7035.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi