• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулося засідання МО вчителів природничо-математичного циклу з теми " Освітня і самоосвітня діяльність вчителя в контексті розвитку його інноваційного потенціалу"

Відбулося засідання МО вчителів природничо-математичного циклу з теми " Освітня і самоосвітня діяльність вчителя в контексті розвитку його інноваційного потенціалу"

2018-03-01

Свій креативний підхід до проведення відкритих уроків продемонстрували молоді вчителі-предметники. Вчитель фізики Козуб К.М. провела відкритий урок у 8-Б класі з теми "Напруга. Одиниці напруги.", вчитель математики Білей К.Ю. провела відкритий урок у 5-А класі з теми '' Додавання і віднімання звичайних дробів", вчитель інформатики Понзель В.В. - у 7-А класі з теми "Виконання обчислень у табличному процесорі", Ващинець М.І. дала відкритий урок хімії у 8-А класі з теми " Фізичні та хімічні властивості кислот. Реакції заміщення."

Всі уроки були проведені на високому рівні, хоча стаж роботи не зовсім великий. Поставлені завдання вдалося реалізувати повністю. Мета уроків була досягнута, і результати роботи учнів дають підстави це стверджувати. Уроки сприяли здійсненню в процесі оволодіння знаннями саморозвитку, самоосвіти, самовираженню кожного учня, розвиткові його мислення, емоційної сфери, збагаченню особистого досвіду.

Молоді спеціалісти продемонстрували свій творчий підхід до роботи,застосування інноваційних технологій освіти, майстерність у виконанні поставлених завдань.

Заступник директора з НВР Мигович К.В. вітмітила, що серед молодих вчителів спостерігається потреба у самоосвітній діяльності, відкритість до нових знань, готовність до сприйняття нових технологій; інноваційна діяльність є привабливою, оскільки впливає на підвищення інтересу до навчання; найбільш вагомим фактором, який сприяє впровадженню нових технологій навчання, є власна ініціатива й творчість педагогів.

Кiлькiсть переглядiв: 292

Коментарi