Булінг. Безпечна школа.

2018-04-16

14 квітня 2018 на базі Закарпатського ПАДІЮНу відбувся обласний збір лідерів учнівського самоврядування. Права дітей, лідерів Мукачева представляли Левдер Валерія (ЗОШ № 20), Немйо Катерина (СШ№4), Грубінка Тетяна (ЗОШ№ 2), які є членами МУРСу. Під час заходу багато говорили про цінності, створення позитивного впливу в своєму оточенні. Лідерки активно брали участь у спілкуванні, обговоренні ситуації у школах щодо булінгу, дебатах, роботі в секціях, а також спілкувалися з успішними людьми Закарпаття, були вправні в майстер-класі для юних лідерів. Сумна статистика- кожна друга дитина переживає цькування від однокласників, вчителів, членів родини. Тож на лідерів і їх наставників покладається копітка праця в цьому напрямку.

Один з найкращих дівчата презентували проект соціальної фотореклами "Ми проти насильства" і ввійшли до складу групи лідерів для поїздки на Всеукраїнський саміт проактивних у м. Киів.

Радіємо за Тетяну Грубінко, яка за вагомий внесок у розвиток учнівського врядування області нагороджена грамотою!

Шкільний булінг - явище системне й комплексне, тому представники МУРСу й надалі будуть продовжувати роботу з профілактики БУЛІНГУ.

Нагадаємо, що 30.03.18 Уповноважений Президента з прав дитини в Україні Микола Кулеба та міністр освіти Лілія Гриневич презентували Національну дитячу раду за участю відомого австралійського письменника, мецената і коуч Ніка Вуйчич.

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi