Тиждень іноземних мов

2018-04-20

1. Перший день тижня іноземних мов виявився дуже цікавим та пізнавальним для найменших знавців англійської мови Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г. Шевченка. Учні 1-х класів поринули у світ анімацій. Вони побували в умовному кінотеатрі, де переглянули захоплюючий та актуальний фільм про свято Пасхи під назвою "The Great Easter egg Hunt". Після перегляду всі жваво підключились до обговорення фільму.

Учні 2 -А класу взяли активну участь у конкурсі кросвордів та віршів "Еnglish with pleasure", де показали себе ерудованими та кмітливими любителями англійської мови. Захід супроводжувався веселими іграми, фізкультхвилинками та піснями. Завершальним етапом стало визначення переможців , якими стали учні з команди " Family".

2. У вівторок, 17.04, до конкурсу "Еnglish with pleasure" приєднались учні 2-Б та 2-В класів. Діти виконували різноманітні завдання англ.мовою, серед яких були розв'язування кросвордів, складання пазлів, декламування віршів та інші. Впродовж занять відчувався неймовірний командний дух маленьких мовознавців. Переможцями стала команда "The sun" - 2-В класу та одразу дві команди "The rainbow" та "Smiles" ,2-Б класу,вибороли нічию, що не може не радувати. Адже всі без виключення взяли активну участь у заходах.

3. Третій день тижня видався особливо насичненим для учнів 3-х та 4-х класів. Команди 4х класів взяли участь у вікторині "Еnglish learners Holiday", в якій охоче виконували різного роду завдання та квести. Перемогу здобула команда 4-А класу "Friends".

4. Чудовим завершенням тижня став святковий концерт, де учні 3-х та 4-х класів виступили представляючи різні відомі свята. Несподіванкою для дітей було вручення сертифікатів конкурсу «Гринвіч» та дипломів переможцям конкурсів та вікторин.

Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi