• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Телевізійний проект «Зірки на небосхилі»

Телевізійний проект «Зірки на небосхилі»

2018-04-19

У рамках Тижня класного керівника 18 квітня 2018 року в Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. Т.Г.Шевченка «стартував» телевізійний проект «Зірки на небосхилі», у якому брали участь учні сьомих класів – неповторні, яскраві, зовсім різні, але такі талановиті зірочки. Даний проект мав на меті довести, що це колективи-шукачі, які прагнуть до всього нового, прогресивного. Це маленькі сім’ї, у яких і радощі, і невдачі – навпіл. Усі колективи в уявному репортажі намагалися представити свій клас якомога яскравіше та цікавіше, адже для кожної дитини він найкращий, найулюбленіший.

Перша ластівка - репортаж учнів 7-А класу, які з соковитим гумором намагалися підкреслити жвавість та емоційність їхнього буденного шкільного життя. Обмінюючись компліментами, хлопці та дівчата таким чином підкреслили, що в класі панують справжні товариські стосунки. Свідченням цього стали телеподарунки: від дівчат – гімнастичний танець «Біла пантера» у виконанні Ладжун Настасії; від хлопців – «па» з футбольним м’ячем від Козловського Андрія. Школярі не приховували того, що життя в класі буяє, про що засвідчив гумористичний «Прогноз погоди від 7-А» та віртуальний політ у майбутнє «Колись у 7 класі…» Смачною родзинкою репортажу став виступ переможця конкурсу «Шеф-діти» Калія Максима, який охоче поділився з глядачами особливим рецептом виконання домашніх завдань. Святковий настрій під час репортажу підтримували неперевершені ведучі Лендєл Андрій та Іванчо Ангеліна, а Кенес Анастасія – солістка класу – змусила цілий зал аплодувати. Варто віддати належне Олефіренко Дороті, яка взяла на себе місію в оформленні фото- і відеоколажу.

Учні 7-Б класу також презентували творчий портрет. Присутні побачили класне життя через телепередачу «Зірки на небосхилі», ведучими якої були Шин Катерина та Горопко Богдан. Розпочалася передача сценкою-репортажем, в якій Синевич Д., Матійків Я., Мідянчик Е., Смочко В., Капітан К. спробували розповісти, який він 7-Б? Щоб проілюструвати, хто такі сучасні учні, чим живуть, про що розмовляють, Геревич Я. та дівчатка розіграли казку на новий лад «Як царевич знайшов свою долю». Хлопці та дівчата протягом виступу декламували вірші, розігрували діалоги, поділилися навіть своїми класними секретами та таємницями, жартували. Учні 7-Б класу постійно підвищують свій культурний рівень, дуже дружать з піснею. Підтвердженням цього став яскравий виступ Гомади Т. з піснею «Весняний джаз». Богдан К. продемонструвала свій талант малювання під супровід діалогу у виконанні Матійків Я. та Мідянчика Е.

Наступний репортаж – від учнів 7-В класу, який презентував колаж про шкільне життя (оформлення - Поповича Богдана). Учні довели, що вони - українці, проте не забувають русинської мови. З віршем Павла Чучки «Хлопик » за мотивом поезії Миколи Нєкрасова «Мальчик с пальчик» виступив Болдижар Ростислав. Діти, які навчаються в 7-В переконані, що головне в цьому світі – робити добрі справи. Саме тому в наступних композиціях школярі звернули увагу на людські чесноти та недоліки. Свідченням цього є вірш «Жадібність» у виконанні Штефанець Мар’яни та пісня «Я дарую вам Добро», яку співала Мадяр Світлана . Завершили виступ учні театральною постановкою «Щедрість». Діти відчули себе акторами, дехто взагалі вперше виступав перед глядачами, відчувалися переживання кожного учня. У постановці взяли участь Гаджега Каріна, Мерза Олександр, Вудмаска Вікторія, Мучичка Владислав та Штефанець Мар’яна.

Час спливає дуже швидко. Особливо, якщо він проведений цікаво та емоційно. Саме так минув позакласний захід – телевізійний проект «Зірки на небосхилі» - учнів сьомих класів. Безперечно, проведення подібних свят сприяє формуванню в колективі доброзичливої атмосфери та товариських стосунків, що нині є особливо актуальним. Побажаймо семикласникам і надалі залишатися такими ж згуртованими, емоційними і, звичайно, інтелектуально підкованими.

Класні керівники 7-их класів:

Лашкай В.С., Петрина Л. І., Хлицко Н.В.

Кiлькiсть переглядiв: 219

Коментарi