• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міський семінар вчителів інформатики

Міський семінар вчителів інформатики

2018-10-10

9 жовтня у Мукачівській ЗОШ I-III ст. №2 ім. Т. Г. Шевченка відбувся міський семінар вчителів інформатики на тему “Використання квест-технологій на уроках інформатики для активізації пізнавальної діяльності учнів”. В ході практичного заняття педагоги міста мали змогу відійти від репродуктивного способу навчання та відчути переваги використання квест-технологій для мотивації учнів до розвитку навчально-пізнавальної активності, встановлення міжпредметних зв’язків між інформатикою та іншими предметами.

/Files/images/nformatika/1.1.jpg

/Files/images/nformatika/1.2.jpg

/Files/images/nformatika/1.3.jpg

/Files/images/nformatika/2.jpg

Під час семінару учасники мали змогу познайомитися з навчально-матеріальною базою Верхньовизницької ЗОШ I-III ступенів, відвідати кабінет інформатики, який оснащений сучасними мультимедійними засобами навчання.

Вчителі активно ділилися досвідом роботи, власними думками щодо підвищення пізначальної діяльності учнів на уроках інформатики.

/Files/images/nformatika/3.2.jpg

/Files/images/nformatika/3.jpg

Чудовим завершенням даного заходу стала пізнавальна екскурсія Чинадієвським замком, в процесі якої відомий художник та поет Йосип Бартош ознайомив вчителів-інформатиків з його історією та традиціями.

/Files/images/nformatika/4.jpg

/Files/images/nformatika/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 473

Коментарi