Тиждень початківців

2018-10-19

Відповідно до плану роботи школи, з метою поглиблення фахової майстерності та обміну досвідом роботи з 16.10 по 19.10.2018р. проходив методичний тиждень вчителів початкових класів.

Робота була спланована таким чином, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, спрямованими на всебічний розвиток та виховання особистості, реалізацію компетентнісного підходу у навчанні, формування в учнів бажання та вміння вчитися, навичок здорового способу життя, створення ситуації успіху.

1 класи/Files/images/20181022_143506.jpg

Спортивно-роважальне свято «Осінній візерунок» між учнями 1-их класів (відповідальна Нібак Л.Г. ) посприяло залученню наймолодших школярів до занять фізичними вправами, оволодінню життєво-важливими рухливими навичками. Учасники мали можливість вправлятися не тільки у силі і спритності, а і у винахідливості та кмітливості. Завершилося свято спортивним танцем для всіх учасників, а також нагородженням команд.

2-3 класи/Files/images/IMG-05945b77484d931a18977dd919bdebf1-V.jpg

Учні 2-их класів прийняли участь у «Іграх народів світу» (відповідальна Іванчо Н.В.), під час яких мали змогу познайомитись із старовинними народними іграми Франції, Китаю, Швеції, Індії.

Третьокласники ( під керівництвом Капац Н.В.) змагалися у інтелектуальній грі «Хочу все знати». Метою даного заходу було підвищення рівня розвитку розумових та творчих здібностей учнів, розвиток пізнавальних інтересів школярів, формування оцінних суджень ./Files/images/IMG-5ce50c4c9011699ef5015700f4bfeb52-V.jpg

3-4 класи

Вчителі Павлишинець М.Д. та Костик С.М на уроках (природознавство та інтегрований урок природознавство-математика) поділилися з колегами своїми професійними навичками та інноваційними методами навчальної діяльності.
Лебедєвська Н.І. та Симодейко С.І. презентували у своїх доповідях ряд сучасних методів навчання: «Скрайбінг», «Сторітелінг», «Ментальні карти», а

Віщак Л.А. провела майстер-клас з колегами, в ході якого запропонувала ряд інтерактивних вправ,які сприяють розвитку креативної особистості,здатної до творчого пошуку.
Тиждень пройшов під девізом «Кожен день у нас цікавий,веселий,плідний і яскравий». Переповнені позитивними емоціями учні та вчителі підвели підсумки роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 509

Коментарi