• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В.О.Сухомлинський, з нагоди 100-річчя від дня його народження.

В.О.Сухомлинський, з нагоди 100-річчя від дня його народження.

2018-10-23

Протягом жовтня 2018 року проведений щорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек, який присвячений видатному українському педагогу-гуманісту, вченому В.О.Сухомлинському, з нагоди 100-річчя від дня його народження.

Бібліотекарем ЗОШ №2 ім. Т.Г.Шевченка було проведено такі заходи:

- Мультимедійний перегляд творів для дітей з учнями 4-х класів. Учні познайомились з творами: «Пелюстка і квітка», «Дівчинка та ромашка», «Добре слово», «Квітка сонця» в музичному супроводі.

Творчість В.О.Сухомлинського вчить оцінювати вчинки героїв оповідання, казок, формує уявлення про те, що добра й чуйна людина завжди допомагає іншим, поважає, піклується про тих хто потребує допомоги. Виховує почуття доброти, свободи та поваги до навколишніх.

- Книжкова виставка «Великий гуманіст», мислитель, педагог В.Сухомлинський (присвячена 100-річчю від дня його народження).

- Презентація книги «Вічна тополя» з учнями 2, 3 х класів. Казки, оповідання В.О.Сухомлинського про ласкаве сонечко, м'яку травичку, працелюбних мурашок і веселого коника, про кращі риси людини, про дітей./Files/images/bbloteka/Презентація книги Вічна тополя..jpg

/Files/images/bbloteka/Мультимедійний перегляд творів для дітей..jpg

/Files/images/bbloteka/Книжкова ваставка присвячена 100-річчю від дня народження..jpg

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi