БУТИ ЖУРНАЛІСТОМ – ЦІКАВО

2018-11-21

У нашій школі діє гурток журналістики. Він ще зовсім молодий – працює лише третій місяць. Складається з двох груп. Молодша група – школярі 6 класів, старша – 7-10-ті.

Днями гуртківці побували на екскурсії. Нас приймали журналісти телеканалу «М-студіо». Зустріли нас дуже привітно.

/Files/images/2018_-_2019_nr/1..jpg

Головний редактор каналу Вікторія Росул розповіла нам про друзів каналу, показала нагороди. Потім нам показали студію, де знімаються різні програми, зокрема «Ранок з «М-студіо», «Погода».

/Files/images/2018_-_2019_nr/2..jpg

/Files/images/2018_-_2019_nr/3..jpg

Тут було дуже цікаво. Ми мали можливість спробувати себе у ролі телеведучих, побачити себе на екрані. Потім, у апаратній, бажаючих записували на мікрофон і було дуже незвично почути,як насправді звучить твій голос. У кабінеті, де знаходяться робочі місця журналістів, нам влаштували справжнісіньку прес-конференцію.

Було дуже приємно, що дорослі, справжні журналісти, цілком серйозно відповідали на наші невмілі і несміливі запитання. Вони з захопленням говорили про свою професію, про цікаві, несподівані зустрічі під час зйомок, про різні складні ситуації. Екскурсія усім дуже сподобалась. Можливо, колись хтось з нас стане справжнім журналістом і з приємністю згадуватиме своє перше справжнє знайомство з професією.

/Files/images/2018_-_2019_nr/4..jpg

Крістіна КРИЦЬКА, учениця 6-Б класу.

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi