• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Миколая зустрічаймо в цей святий величний час

Миколая зустрічаймо в цей святий величний час

2018-12-20

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Тому що в цей день Святий приносить всім солодощі та подарунки.

Так, 19 грудня, в день Святого Миколая юні шевченківці з подарунками відвідали одного з учнів нашої школи. Серед подарунків: планшет, смартфон, павер-банк, флеш-накопичувач, чехли та інші аксесуари до даних пристроїв.

/Files/images/2018_-_2019_nr/20181219_131331.jpg

Ці речі учні змогли закупити за зібрані кошти в сумі 15 175 грн. у ході проведення шкільної акції «Назустріч мрії». Даний ярмарок домашніх випічок було організовано 3 грудня до Міжнародного дня людей з особливими потребами та спрямовано на допомогу учням нашої школи, які відносяться до даної категорії.

День Святого Миколая – найулюбленіше свято дітей та дорослих. Тож нехай і надалі традиція в день Святого Миколая приносити дітям здійснення мрій, а в дім щастя та радість, буде доброю можливістю не на словах, а на ділі – проявити своє милосердя та бажання творити добро. Можливо, наша допомога була і невеликою, але нам дуже приємно, що в когось на обличчі з’явилася щаслива усмішка та дитяча радість.

Окрему висловлюємо подяку за організацію придбання подарунків власнику магазину «Ера» Алмашію Я.Я.

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi